Website-nieuwsbericht2

Nieuw: Bloemendaal en Laren

Dat we niet alleen grote complexe projecten aanpakken, maar onze kennis en expertise ook inzetten bij woonhuizen en appartementencomplexen, blijkt wel uit deze projecten in Bloemendaal en Laren.

Bloemendaal:
Het voormalig restaurant Chapeau! aan de Bloemendaalse Hartenlustlaan is gesloopt en op die plek wordt een kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd met de naam Residence Chapeau. STECON werkt daar in opdracht van Millios Projectmanagement. Vanwege bebouwing in de nabijheid van dit appartementencomplex, is er een bouwkuip met grond- en waterkerende wanden gerealiseerd voor de parkeerkelder. Van daaruit wordt de rest van de vier appartementen opgebouwd. De engineering, transport en levering van het materiaal ten behoeve van de breedplaatondersteuning komt van Hünnebeck. STECON heeft hen naar voren geschoven bij dit project en is zelf verantwoordelijk voor de plaatsing van deze Topflex ondersteuning, bestaande uit driepoten, stempels en H20 dragers.

Laren:
In opdracht van Isoplan werkt STECON aan een mooi project in Laren, waar een groot woonhuis gerealiseerd gaat worden. Bij dit project heeft Hünnebeck -verantwoordelijk voor de engineering, levering en het materiaal- STECON naar voren geschoven voor het opbouwen van de benodigde constructies. Het gaat hier om het Topec vloerbekistingssysteem voor de in het werk te storten vloeren. De goede samenwerking tussen STECON en Hünnebeck zorgt voor een mooie wisselwerking op diverse projecten waar expertise, materialen, snel schakelen en het juiste advies er aan bij hebben gedragen dat de opdrachten ons gegund zijn.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden