Ondersteuningsconstructies

Of het nou kleine, grote, eenvoudige of zeer complexe betreft: wij zorgen voor passende ondersteuningsconstructies. Die vormen tenslotte een cruciaal onderdeel van bouwprojecten en vragen om specialistische kennis. Onze vakmensen combineren materiaalkennis met kennis van ruwbouw en stortcycles en verliezen daarbij uiteraard de richtlijnen niet uit het oog.

https://stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/ondersteuningsconstructie-1-878x585.jpg
Een goed begin is het halve werk

Bij iedere ondersteuningsconstructie hoort een gedegen voorbereiding en een nauwkeurige werktekening. Wij adviseren de opdrachtgever in het voortraject en nemen alles zorgvuldig door zodat we zeker weten dat de maatvoering klopt. Pas dan gaan we aan de slag met het opbouwen van de constructie.

Gekwalificeerd personeel

Tijdens de uitvoering en montage van de ondersteuningsconstructie gaan we nauwkeurig te werk en volgt ons gekwalificeerde personeel uiteraard de geldende richtlijnen op het gebied van veiligheid. Er wordt gewerkt met een vaste externe veiligheidsdeskundige. De constructie wordt met behulp van een laser exact op de juiste hoogte geplaatst. Op aangeven van de constructeur, wordt de ondersteuningsconstructie na de stort ‘geschrokken’ en eventueel in her- of doorstempeling gezet. Na de montage (1e keer) en voor de stort (2e keer) wordt de constructie opgeleverd volgens het opleverformulier van de R.B.O.

https://stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/ondersteuningsconstructie-2-878x585.jpg
https://stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/ondersteuningsconstructie-3-878x585.jpg
Diverse soorten ondersteuningen

Wij kunnen allerlei soorten ondersteuningsconstructies verzorgen en zijn daarin compleet merkonafhankelijk. Denk aan ondersteuningen ten behoeve van:

- Breedplaten
- Balkbodems
- IHWG vloeren en dekken
- Uitkragende vloeren door middel van randtafels

Meer weten of een offerte aanvragen?
Neem dan contact met ons op!