Steigers

Wij verzorgen diverse soorten steigersystemen en toegangsconstructies. Dat kunnen complete gevelsteigerprojecten zijn, of bouwprojecten met vlecht- of ruimtesteigers. Maar ook transportsteigers, hangsteigers en trappentorens. Alle constructies worden opgeleverd met een Scafftag en een opleverformulier volgens de Richtlijn Steigers (R.S.) en vervolgens door eigen inspecteurs tweewekelijks gekeurd. Hiermee is onze opdrachtgever verzekerd van een veilige constructie.

https://stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/ondersteuningsconstructie-5-878x585.jpg
Zorgvuldige voorbereiding

Vooraf wordt met de opdrachtgever heel goed in kaart gebracht welke partijen op welke hoogte moet kunnen werken. Op die manier kunnen we goed bepalen wat de belasting klasse van de steiger moet zijn op specifieke plaatsen op de bouw. We bepalen de gewenste werkbreedte en op welke hoogte de werkvloeren en leuningen moeten komen. Zo kan iedereen zijn werkzaamheden comfortabel en veilig uitvoeren.

Optimale samenwerking

Na de voorbereiding wordt het steigerwerk opgebouwd. Voor de toegang tot de steigers maken we veelal gebruik van onze eigen trappentorens. Daar waar we materiaal tekort komen, doen we een beroep op dat van onze vertrouwde leveranciers. We houden altijd een optimale samenwerking voor ogen: zowel met onze opdrachtgever, onze mensen op locatie en uiteraard ook onze partners en leveranciers.

https://stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/STeiger_02-878x585.jpg
https://stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/steiger-3-878x585.jpg
Veiligheid voorop

Bij de uitvoering werken we met een vaste voorman, die o.a. de veiligheid borgt en het aanspreekpunt is voor alle partijen. Na oplevering wordt de constructie voorzien van een Scafftag en een opleverformulier volgens de Richtlijn Steigers (R.S.) zodat de gebruiker verzekerd is van een veilige constructie. De demontage geschiedt nadat de werkzaamheden afgerond zijn.

Meer weten of een offerte aanvragen?
Neem dan contact met ons op!