nieuwsbericht_2

Veiligheid voorop!

Woensdag 29 maart 2023 is het Bewust Veilig-dag. Een mooi initiatief van de bouw-, techniek- en onderhoudssector. Ook STECON vindt veilig werken heel belangrijk en besteedt daar élke dag aandacht aan. Want juist in onze branche is veilig werken essentieel. Onlangs hebben we weer de jaarlijkse VCA-audit succesvol doorlopen, zowel intern als extern. En daar zijn we natuurlijk trots op!

De interne VCA-audit is gericht op het verbeteren van de interne organisatie. De externe audit wordt altijd uitgevoerd door een geaccrediteerde Certificerende Instantie. Daarbij wordt kritisch gekeken of alle benodigde processen zijn beschreven in het managementsysteem of handboek en er wordt gecontroleerd of alle normeisen in de praktijk zijn opgepakt en dat de benodigde kennis over de eisen uit de norm aanwezig zijn bij de medewerkers. Bij de externe certificeringsaudit wordt tevens vastgesteld of je organisatie voldoet aan de VCA (norm) eisen.

Het al eerder door ons behaalde VCA-certificaat toont aan dat we als organisatie voldoen aan de VCA-eisen uit de VCA-norm en dat we daarmee dus voldoen aan wet- en regelgeving. Dat moeten we elk jaar opnieuw aantonen. De jaarlijkse interne audit zit er weer op en ook de externe VCA-audit -die onlangs plaatsvond op twee bouwplaatsen waar STECON medewerkers aan de slag waren- hebben we ook dit jaar weer succesvol doorlopen. Wat maar weer aantoont dat we volledig ‘in control’ zijn. Trots op ons team!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden