project-foto-nieuwsbericht-1

We zijn gestart – Schipholbrug

STECON monteert de PERI ondersteuningsconstructies, vlechtsteigers en trappentorens bij project Verbreding Schipholbrug A9. Ook zorgen we voor de benodigde inspecties van de diverse constructies.

Om de groeiende verkeersstroom aan te kunnen, moet de A9 worden verbreed. Door de extra rijstroken verbetert de doorstroming en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Als onderdeel van die verbreding moet ook de Schipholbrug zowel aan de noord- als de zuidkant verbreed worden. Daarnaast worden de brugkleppen vervangen door grotere exemplaren. Bij dit project (dat gerealiseerd wordt in opdracht van  FCC construction) is er gekozen voor het materiaal van PERI. Zij zullen ook de engineering, het teken- en rekenwerk en het transport verzorgen. Wij zijn geselecteerd om het materiaal mee op te bouwen. Dat wij met onze expertise en vakmensen een steentje bij mogen dragen aan de realisatie van dit prestigeproject, is iets waar we trots op zijn.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden