V&D - Eindhoven

Plaatsnaam: Eindhoven

Opdrachtgever: Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek

Hoofdaannemer: Heerkens van Bavel Bouw

Toegepast materieel: PERI

Looptijd: aug 2020 - aug 2021

Oplevering: aug 2021

Het voormalige V&D-pand in hartje Eindhoven heeft een mooie herontwikkeling doorstaan. Er staat nu een iconisch pand waarin retail, kantoren en horeca samenkomen.

Heerkens van Bavel Bouw maakte gebruik van de diensten en materialen van PERI, waarbij STECON de (de)montage voor haar rekening nam.

Naast dat binnenstedelijk bouwen voor een logistieke uitdaging zorgde, bracht ook de steigerconstructie bepaalde vereisten met zich mee. Zo moest de gevelsteiger wat van de gevel afstaan, omdat er elementen tussendoor gezakt moesten worden. Omdat het oog niet in de muur geboord kon worden, zijn er lange stalen ankerbuizen gebruikt waar het oog aangelast werd. Een uniek concept, bedacht door Heerkens van Bavel Bouw.

Wij hebben de diverse ondersteuningsconstructies met behulp van het PERI-UP systeem gebouwd, als ook de PERI-UP gevelsteiger en de 24 meter hoge trappentoren. Verder hebben we met behulp van het PERI-UP Flexsysteem een oppersteiger geplaatst.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden