Bastiaanpoort - Delft

Plaatsnaam: Delft

Opdrachtgever: MN en PMT

Aannemer: Waal

Opdrachtgever STECON: Cazant Betonbouw

Toegepast materieel: Ischebeck

Looptijd:

Oplevering: afgerond

Op de plek van het voormalige V&D-pand in de Delftse binnenstad, komt een nieuwbouwcomplex met een commerciële plint met daarboven appartementen. Het binnenstedelijke project zorgde voor de nodige logistieke uitdagingen maar kende en spoedig verloop. Hoofdaannemer Waal Bouw schakelde Cazant Betonbouw op, die op hun beurt een beroep op ons deden voor de ondersteuningsconstructies en het aanbrengen van de horizontale bekisting.

Er is voor de balkondersteuning gewerkt met Ischebeck lichtgewicht Titan aluminium stempels en lichtgewicht aluminium dragers. Onder de breedplaten is een combinatie met stalen S2 en S3 stempels van Ischebeck toegepast. Dit vanwege de hoge ondersteuning (zo’n 4,5 meter) en het feit dat de stempels zware lasten opnemen waardoor je met een minimaal aantal onderdelen kunt werken. De Ischebeck kinderbindjes zijn voorzien van houtrib. Om veilig te kunnen werken is er gebruik gemaakt van een aluminium rolsteiger. Tevens hebben we horizontale bekisting aangebracht bij dit project. Bij dit binnenstedelijke project hebben we de logistiek op de bouwplaats mee verzorgd door het tijdig afroepen van materialen.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden