The Mayor - Amstelveen

Plaatsnaam: Amstelveen

Opdrachtgever: M.J. de Nijs Project III

Uitvoering/ontwikkeling: De Nijs

Toegepast materieel: PERI

Looptijd: maart 2021-heden

Oplevering: in uitvoering

Het voormalige KPMG-gebouw is lang het grootste kantoor van Nederland geweest maar wordt nu getransformeerd naar een wooncomplex: The Mayor. Voor deze grootschalige transformatie heeft De Nijs STECON ingeschakeld voor het complete plaatje: advies, ondersteuning, engineering en de huur en het transport van het ondersteuningsmaterieel.

De gevel ondergaat een forse transformatie, waarbij er hele stukken gevel weggezaagd worden zodat er balkons aangehangen kunnen worden. Hierbij zijn er maar liefst duizenden PERI stempels toegepast, waarvan het gros de PEP-400 stempels waren. Deze zware jongens waren nodig vanwege de op te nemen lijnlasten. Verder zijn er PERI-UP steigers toegepast op het moment dat er vloeren weggezaagd moesten worden.

STECON trok samen met vaste partner PERI op in de engineering hiervoor en verzorgde een adviserende rol richting De Nijs. Een goed maar eenvoudige aanpak is de kracht geweest bij dit project.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden