Reinier de Graaf buitenpoli - Voorburg

Plaatsnaam: Voorburg

Opdrachtgever: Reinier de Graaf Groep

Hoofdaannemer: Du PRIE bouw & ontwikkeling

Opdrachtgever STECON: Cazant Betonbouw

Toegepast materieel: Ischebeck

Looptijd:

Oplevering: opgeleverd

In opdracht van Reinier de Graaf Groep realiseert Du PRIE bouw & ontwikkeling de nieuwbouw van de Voorburgse polikliniek van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Vanwege de hoge archeologische waarde van de locatie van het voormalige Diaconessenhuis, werd de buitenpoli gebouwd op de bestaande fundering van de oude (gesloopte) Zusterflat.

Voor het betonwerk deed de aannemer een beroep op Cazant Betonbouw die STECON opschakelde voor de ondersteuningsconstructie en de bekisting.

Bij dit project hebben we een mooie combinatie toegepast van het Ischebeck HV combi paneelbekistingssysteem. In Nederland wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van breedplaatvloeren, maar in dit geval is er gekozen om de vloer ter plaatse te storten. Dat betekende dat we een volledig dichte constructie moesten maken met behulp van het paneelbekistingssysteem en losse stroken. Hierop kon vervolgens de betonnen vloer gestort worden. Uiteraard hebben we ook gezorgd voor een stevige onderconstructie voor de in het werk te storten vloervelden, waarbij we stalen stempels hebben toegepast. Ook is de bekisting rondom de kolommen door ons gemaakt.

Na de stort hebben we -met behulp van de valkop- de panelen teruggewonnen. Het voordeel bij deze aanpak is dat de onderaannemer geen bekistingsplaten hoefde aan te schaffen, maar deze tijdelijk kon inhuren.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden