SPOT - Amsterdam

Plaatsnaam: Amsterdam

Opdrachtgever: SPOT Amsterdam

Hoofdaannemer fase X en Y: Pleijsier Bouw

Aannemer Betonwerk: De Boom Bouw

Toegepast materieel: Hünnebeck

Looptijd:

Oplevering:

SPOT Amsterdam bestaat uit meerdere woontorens, in hoogte variërend, die onderdeel zijn van de grootste gebiedstransformatie van Amsterdam; Amstel III in Amsterdam Zuidoost. In deze nieuwe stadswijk met de naam Hondsrugpark wordt dit ambitieuze nieuwbouwproject in opdracht van SPOT Amsterdam gerealiseerd. De komende jaren wordt het gebied ontwikkeld tot dé ideale plek in Amsterdam om te wonen, te werken en te leven.

De Boom Bouw is met De Boom Betonwerken in dit project ingezet voor het betonwerk, onder andere van de tweelaags parkeerkelder. Het betreft hier in totaal zo’n 17.000 m2 in het werk gestorte vloeren. De Boom heeft hierbij een beroep op STECON gedaan voor de opbouw van de Topec vloerbekisting van Hünnebeck.

Hünnebeck heeft de tekeningen, levering en transport bij dit project verzorgd. Ons vakkundige STECON-team heeft de montage en de demontage van de toegepaste Topec vloerbekisting verzorgd. Tevens hebben we op verzoek van De Boom ook de horizontale bekisting en deels de randbekisting op dit werk gerealiseerd. De samenwerking tussen De Boom, Hünnebeck en STECON verloopt goed.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden