Natuurlijk Centrum Zuid

Plaatsnaam: Krimpen aan den IJssel

Opdrachtgever: Gemeente Krimpen aan den IJssel en woningcorporatie QuaWonen

Aannemer: Nederlandse Bouw Unie

Toegepast materieel: Hünnebeck

Looptijd: circa 3 maanden

Oplevering:

Nederlandse Bouw Unie (NBU) ontwikkelt -in opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel en woningcorporatie QuaWonen- het plan Natuurlijk Centrum Zuid. Dit plan bestaat uit diverse woongebouwen in een groene en waterrijke omgeving.

Bij de bouw van de kelder in Blok B heeft NBU aan Hünnebeck opdracht gegeven om de ondersteuningsconstructies te engineeren en te leveren. Het betreft bij dit project de balkonondersteuning en breedplaatondersteuning middels de ST60 ondersteuningstorens. NBU zocht daarbij nog een professionele partij om de ondersteuningsconstructies mee op te bouwen, waarop Hünnebeck STECON heeft aangedragen. Wij zijn bekend met de materialen van Hünnebeck, hebben snel geschakeld en een correcte offerte gemaakt, waarmee we konden voldoen aan de wensen van NBU.

De toegepaste ST60 ondersteuningstoren is echt topmateriaal en kenmerkt zich door snelle montagetijden en een zeer veilige opbouw. Deze ondersteuningstorens zijn door onze mensen op efficiënte wijze op locatie opgebouwd ten behoeve van de balkondersteuning met breedplaatvloeren. Daar tussenin komt een stempelrij, door NBU zelf aangeleverd. De vervolgvraag om de benodigde bekisting aan te brengen kon door onze vakkundige timmermannen opgepakt worden. De horizontale bekisting is door STECON geplaatst, net als de randkisten voor de balken, die door NBU prefab zijn aangeleverd.

Wederom een mooi project, waarbij STECON een nieuwe klant bedient met vertrouwd materiaal. Hierbij zijn -zoals altijd- een prettige samenwerking en een goede en veilige ondersteuningsconstructie de uitgangspunten.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden