Buitenveldertselaan - Amsterdam

Plaatsnaam: Amsterdam

Opdrachtgever: Kroonenberg Groep, NEOO

Hoofdaannemer: JP van Eesteren

Opdrachtgever STECON: Van Muijen Beton

Toegepast materieel: Matemco, Doka

Looptijd: 2019-2022

Oplevering: 2022

In opdracht van Kroonenberg Groep en ontwikkelaar NEOO realiseert JP van Eesteren het nieuwbouwproject Q Residences aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam.

De aannemer besteedde het betonwerk uit aan Van Muijen, die op haar beurt STECON opschakelde voor het plaatsen van al het tijdelijke ondersteuningsmateriaal. Dit nieuwbouwproject bestaat uit een ondergrondse parkeergarage, gevolgd door een commerciële plint waar vervolgens appartementen boven komen.

In de bouwkuip van de tweelaagse parkeergarage met hellingbaan, realiseerden wij de balkondersteuning en de hoge breedplaatondersteuning. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van stalen Matemco dekkingsdragers met daaroverheen kinderbindjes met een zogenaamde houten 'doka' van het merk Doka.

Op aangeven van de hoofdconstructeur hebben wij de constructie laten 'schrikken' waardoor de vloer zich zet in de bewapening. Vervolgens zorgen wij dat het overtollige materiaal zo spoedig mogelijk gedemonteerd en verwijderd wordt van de bouwlocatie. Door deze manier van doorstempelen toe te passen, kant de vloer met behulp van minder materiaal worden ondersteund, wat kostentechnisch natuurlijk interessant is.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden