Kantoor Bejo Zaden - Warmenhuizen

Plaatsnaam: Warmenhuizen

Opdrachtgever project: Bejo Zaden

Opdrachtgever STECON: Anton Groep

Toegepast materieel: PERI

Looptijd project: sept 2021-feb 2024

STECON verzorgde in opdracht van Anton Groep de montage, inspectie en demontage van de PERI ondersteuningsconstructies bij de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor van Bejo Zaden in Warmenhuizen.

In september 2021 is de bouw van het nieuwe, duurzame hoofdkantoor voor Bejo Zaden gestart. Het prachtige gebouw, naar ontwerp van ME-2 Architecten is gerealiseerd door hoofdaannemer Anton Groep en is in februari 2024 in gebruik genomen.

De vakkundige mensen van STECON verzorgden de montage, inspectie en demontage van de ondersteuningsconstructies ten behoeve van de balken en breedplaatvloeren. Dit hebben wij gedaan met materiaal van en in samenwerking met PERI. Het betrof hier zo’n 10.000 m2 breedplaatondersteuning met balken, opgebouwd uit PERI-UP materiaal en stalen stempels met houten systeemonderslagen.

Bijzonder aan dit gebouw is de halfronde vorm. Daarbij is ervoor gekozen om geen zichtbare balken onder de verdiepingsvloer te laten zien. Vanwege die constructieve keuze is er gebruik gemaakt van breedplaten met enige afstand er tussen, die met behulp van een natte strook (met ijzer als wapening) aan elkaar gezet zijn. Om dit te realiseren, zijn torenrijen van PERI-UP materiaal toegepast.

Ook bijzonder aan dit project is het atrium bij de entree. Deze is maar liefst zo’n 11 meter hoog. Hier heeft STECON de hoge ondersteuning gerealiseerd, eveneens met PERI-UP materieel, zodat er op hoogte veilig gewerkt kon worden.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden