Drinkwaterkelder 3 PWN - Hoorn

Plaatsnaam: Hoorn

Opdrachtgever project: PWN
Waterleidingbedrijf Noord-Holland

Opdrachtgever STECON:
Salverda Bouw

Toegepast materieel: PERI

Looptijd project: aug 2023 - apr 2024

In opdracht van Salverda Bouw werkt STECON mee aan de modificatie van Drinkwaterkleder 3 van PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland in Hoorn. Het betonnen dak van deze drinkwaterkelder moet in zijn geheel vervangen worden, zodat Drinkwaterkelder 3 in mei 2024 weer beschikbaar is voor het bergen en leveren van schoon en betrouwbaar drinkwater.

Nadat het oude betonnen dak is verwijderd, wordt een nieuw dak gemaakt. STECON verzorgt de montage en demontage van PERI materialen ten behoeve van de tijdelijke hulpconstructies. Daarnaast bouwen we ook het steigerwerk voor de bereikbaarheid van de werkplek. De ondersteuningsconstructie voor het verwijderen van het oude dak is opgebouwd uit het PERI UP systeem, waarbij er gebruik gemaakt wordt van onderslagen en kinderbinten. Nadat het dak is uitgezaagd, is de ondersteuningsconstructie door ons vakkundige team aangepast en opgeschaald naar fase 2, ten behoeve van het in het werk te storten nieuwe dak.

Een complex werk, vanwege de planning, logistiek op de bouw en de uitvoering. Maar die uitdaging gaan wij graag aan! Met als resultaat: een tevreden uitvoerder en projectleider.

 

Bas Reuvenkamp (projectleider bij Salverda Bouw) zei hierover het volgende:

“Ik ben erg positief en tevreden over hoe het project is gelopen en loopt: de veiligheid is goed en er wordt met vakkundige mensen gewerkt. Vooral over de communicatie en het contact tussen Patrick Kalembasa (uitvoerder bij STECON) en Milos Gabers (uitvoerder Salverda Bouw) ben ik zeer te spreken. De vakkundigheid en ervaring van beide heren maar ook van STECON in het voortraject zijn van absolute meerwaarde geweest voor dit project. Ook over de voortgang van het werk ben ik positief!”

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden