ODG - Diemen

Plaatsnaam: Diemen

Opdrachtgever: ProRail en gemeente Diemen

Aannemer: Combinatie Mobilis-Hegeman

Toegepast materieel: PERI

Looptijd: 2 jaar

Oplevering: 2023

In opdracht van ProRail en de gemeente Diemen, bouwt de combinatie Mobilis-Hegeman aan de nieuwe spooronderdoorgang Ouddiemerlaan. Daarmee wordt het een stuk veiliger in Diemen!

De voormalige spoorwegovergang zorgde al jaren voor gevaarlijke situaties en voor veel oponthoud voor alle verkeersdeelnemers waaronder ook hulpdiensten. Regelmatig moesten zij wachten voor het passerende treinverkeer. De nieuwe onderdoorgang moet daar verandering in brengen!

De oude spoorwegovergang is inmiddels ontmanteld en er is een tijdelijke spooroverweg aangelegd. Momenteel wordt er volop gebouwd aan de nieuwe spooronderdoorgang, die in 2023 gereed zal zijn.

STECON werkt mee aan de realisatie van de nieuwe spooronderdoorgang. Het materiaal en de engineering van de diverse ondersteuningen, vlechtsteigers en trappentorens wordt verzorgd door vaste partner PERI. De uitvoering wordt gedaan door het vakkundige team van STECON.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden