Construction,Worker,Wearing,Safety,Harness,And,Safety,Line,Working,At

STECON behaalt SCL trede 2

De eerste stappen op de ladder zijn gezet! STECON behaalde onlangs trede 2 van de NEN Safety Culture Ladder. Daar zijn we trots op.

STECON heeft onder andere kwaliteit en veiligheid als kernwaarden. Dit resulteerde onlangs in het behalen van trede 2 van de NEN Safety Culture Ladder. Deze veiligheidsladder is bedoeld om bedrijven te stimuleren om bewust veilig te werken en zo het aantal onveilige situaties en incidenten terug te dringen.

“Het woord ‘trots’ omschrijft mijn gevoel het beste”, zegt Merdan Dalmis, eigenaar van STECON, als hij het certificaat SCL trede 2 uitgereikt krijgt. “We hebben veiligheid hoog in het vaandel staan binnen ons bedrijf. Dat onze inzet op dat gebied beloond wordt met een certificaat trede 2 op de Veiligheidsladder, is natuurlijk fantastisch!”

Met het behalen van trede 2 op de Veiligheidsladder draagt STECON bij aan het verder verhogen van de veiligheid op de bouwplaats.

Download hier het certificaat.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden