Shaking,Hands,Against,The,Backdrop,Of,A,Construction,Site,,Collage,

Nieuw jaar, nieuwe projecten!

Het nieuwe jaar is alweer twee maanden bezig. We hebben een goede start gemaakt en zijn trots op mooie projecten die ons gegund zijn.

Zoals project Apollolaan in Amsterdam waar we in opdracht van JP van Eesteren het complete werk zullen gaan verzorgen. Van engineering tot het materiaal en van het transport ervan, tot het verzorgen van de ondersteuningsconstructies en bekisting. Dit project gaat binnenkort van start.

Verder het project 5TRACKS in Breda. Het is een mix van 5 functies (hotel, kantoren, wonen, park en voorzieningen) die verdeeld worden over 3 gebouwen. Voor het gebouw Downtown gaan wij het complete werk maken, in opdracht van onderaannemer JP van Eesteren. De ondersteuningsconstructies verzorgen wij samen met Ischebeck. Ook de arbeid van de bekisting, het leggen van de breedplaten en het compleet opleveren van de verdiepingsvloeren pakken we op. Dit project zal over enkele maanden starten.

En in opdracht van Anton Groep gaan we aan de slag bij de nieuwbouw van het hoofdkantoor van Bejo Zaden in Warmenhuizen. Hier verzorgen wij de montage, inspectie en demontage van de ondersteuningsconstructies. Dit doen wij met materiaal van en in samenwerking met PERI.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden