The Valley - Amsterdam

Plaatsnaam: Amsterdam

Opdrachtgever: Boele van Eesteren en G&S Bouw

Aannemer: Arton Betonbouw

Toegepast materieel: Ischebeck, Matemco, Doka

Looptijd: jan 2019 t/m feb 2021

Oplevering: afgerond

The Valley: een ware eyecatcher op de Amsterdamse Zuidas. Een bijzonder vormgegeven gebouw met uitkragende balkons en unieke dak- en balkontuinen.

Arton Betonbouw huurde het materiaal bij Matemco. Wij zijn ingezet voor de montage, demontage en het opleveren van de constructies zoals randtafels, breedplaatondersteuning en balkondersteuning. Uiteraard allemaal volgens de geldende richtlijnen en  waar nodig is dit tweewekelijks door ons geïnspecteerd. Naast het materiaal van Matemco hebben we hier ook gewerkt met Doka en Ischebeck. Er zijn -op ons advies- zwaardere (verhijsbare) randtafels van Ischebeck toegepast. Het is mooi dat wij onze opdrachtgever kunnen voorzien van een onafhankelijk advies bij deze specifieke toepassing, wat zij op basis van onze expertise hebben overgenomen.

Op de foto’s is goed te zien dat er bij dit project complexe uitkragende vloeren zijn met bijzonder te ondersteunen vormen. Vanwege de omvang van dit project hebben we een vaste uitvoerder op locatie gehad, die dagelijks in contact is geweest met opdrachtgever Arton om het proces te stroomlijnen. Op een grootschalig binnenstedelijk project als dit heb je met meerdere bouwstromen te maken waarbij er dagelijks zo’n 25 man aan het schuiven zijn tussen de diverse bouwstromen. Dat maakt het organisatorisch en logistiek uitdagend.

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/logo-Stecon-wit_extrasmall.png

Met STECON als partner ben je verzekerd van een projectspecifiek, passend advies, de juiste engineering, een oplossingsgerichte aanpak en een vakkundige uitvoering.
Het totaalplaatje dus!

//stecon.nl/wp-content/uploads/2022/02/vca-scl-nsa.png

Stuttgartstraat 18
3047 AS  Rotterdam

+31 (0)10 30 31 369
info@stecon.nl

KvK 75998084
BTW NL.8604.73.120.B.01


COPYRIGHT 2022 STECON BV  |  disclaimer  |  privacybeleid  |  algemene voorwaarden